Zorg & Activiteiten begeleiding  Noord-Nederland

dagbesteding en individuele begeleiding

Over ons

Wij zijn een kleinschalige dagbesteding ,we bieden dagbesteding aan 10 tot 12 cliënten

Onze doelgroep bestaat o.a. uit cliënten met psychische sociale klachten, visuele beperkingen, lichte verstandelijke handicap, adhd, pdd- nos, autisme en andere aanverwante contact stoornissen. Ons doel is een plek te bieden waar je met plezier heen gaat je geaccepteerd, begrepen voelt en aan je persoonlijke doelen wordt gewerkt.

De cliënten hebben allen een eigen werkplek en gereedschap, de werkzaamheden worden aangepast naar de beperkingen, behoeften en wensen van de cliënt. De werkzaamheden variëren van houtbewerking, er worden buiten meubelen en buiten keukens gemaakt, decoratie en vogelhuisjes etc., schoon spuiten van hout, metaalbewerking(lassen), beelden gieten van beton, koken en andere voorkomende werkzaamheden zoals bezorgen etc.

Er wordt 1 keer per week gekookt en gezamenlijk gegeten. Tussen de middag wordt er brood gegeten, voor brood en beleg wordt gezorgd i.v.m. met de corona zijn de hygiëne regels aangescherpt en wordt er in 2 groepen gegeten om de 1.5meter regel te kunnen waarborgen.

Naast de dagbesteding wordt er ook individuele begeleiding gegeven.

lijkt het je leuk, dan kunt u altijd een dagje meedraaien.

Lijkt het je ook leuk , neem gerust contact op of kom langs om te komen kijken. graag van tevoren een afspraak maken.

Impressie van onze Winkel

 

E-mailen
Map
Info